Om os

Bevaringsforeningen Gedser Remise

 

Bevaringsforeningen Gedser Remise blev etableret i 1986 da det stod klart at DSB ikke længere vil drive remisen og forlade stedet. For at redde bygningen og det deri stående materiale har en gruppe borger og jernbaneentusiaster dengang besluttet aktiv at modvirke denne udvikling.

 

 

 

Gedser Remise

 

Gedser Remise er et jernbanemuseum og er et lille stykke kulturhistorie fra ”Jernbanens Guldalder” med udstilling af jernbanemateriel. Ligger tæt på Gedser Station som lagde kulisse til Korsbæk i TV-serien ”Matador”. Udover det skiftende jernbanemateriel der er udstillet inde i remisen, udstillinger af remisens funktioner og flere aktiviteter, bliver der i løbet af sommeren og skolernes efterårsferie kørt med veterantog mellem Nykøbing F og Gedser Remise, langs med det naturskønne Guldborgsund og de karakteristiske små marker med skov og krat på det flade Falster. Udover det danske udstillede materiel, har Nordisk Jernbaneklub også til huse i remisen, med et norsk motorvogns togsæt, samt to enheder til reservedele.

Kontingentet pers. 150,- familie kr. 200,-. Firma kr. 600,-

Bliv Medlem

Bliv medlem af Bevaringsforeningen Gedser Remise og vær med til at udvikle og bevare remisen, togene og et stort stykke danmarks historie. Som medlem får du gratis entré og muligheden for at deltage i Generalforsamling, fælles arbejdsdage, Foredrag mm.

Kontingent: pers. 150,- familie kr. 200,- Firma kr. 600,-

Bevaringsforeningen Gedser Remise

Stationsvejen 20, 4874 Gedser

Telefon: 28989980 Email: info@gedserremise.dk

Henvendelse vedr. tog og banestrækning bedes sendt til

banen@gedserremise.dk